Biografie Dick Middendorp

Locatiefotograaf Dick Middendorp is geboren in ‘t Harde en getogen in Groningen. Hij woont in Meppel en werkt door het hele land op locatie, zowel binnen als buiten. Hij heeft een passie voor mensen en voor de natuur en zet zijn passie graag om in beeld.

Hij werd gegrepen door de fotografie op zijn 22e. Tijdens werkzaamheden voor Staatsbosbeheer voer hij op de Waddenzee, op ms De Harder. Hij bekeek de prachtige natuur op de Wadden door de ogen van een meevarende fotograaf. Hij heeft de camera daarna nooit meer losgelaten en ontwikkelde zich tot professioneel fotograaf met een praktijk die nog altijd groeit.

Ik probeer mensen te raken met mijn foto’s. Het zijn niet zomaar kiekjes. Mijn foto’s vertellen een verhaal en roepen iets op. Ze zetten aan tot nadenken, je kunt er niet gewoonweg aan voorbij gaan.

Zeer tevreden klanten

Al meer dan dertig jaar houdt Dick Middendorp zich bezig met fotografie. Hij is een bevlogen fotograaf die zijn vak tot in details beheerst, van het maken van de foto tot het eindproduct. Als één van de weinige fotografen maakt hij niet alleen de foto, maar bewerkt het beeld en drukt zelf af.

Uw opdracht is bij Dick Middendorp in goede, vaardige handen. Het resultaat mag er zijn. Hij neemt geen genoegen met tevreden klanten maar streeft naar zeer tevreden klanten.