De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het verbouwen van mijn kantoor. Dit resultaat wilde ik graag met jullie delen.

De voorbereiding.

foto's extra blog-7945

Hier begon de sloop van de nieuwe ruimte die ik nu mijn studio kan noemen. Er moest een hele muur uit gesloopt en afgewerkt worden.

foto's extra blog-7947

Gelukkig hoefde ik deze klus niet alleen te doen maar kreeg ik hulp van mijn zoon Don Middendorp. Hier is hij de vloer schoon aan het zuigen om vervolgens het laminaat te kunnen leggen.

foto's extra blog-7948

Dit is een panorama foto genomen met mijn i phone. Zo krijg je een goed beeld van hoe het begin er al mooi was. Links op de foto zie je de hoek waar ik foto-shoots kan doen door middel van een mooie donkere achtergrond. Ook heb ik hier natuurlijk mooie doeken voor in huis gehaald. Aan de rechter kant van de foto die je de ruimte waar ik mijn computer zal installeren en hier mijn foto’s kan bewerken als Dick Middendorp fotograaf Meppel.

foto's extra blog-7974

Als gevolg van het slopen hadden wij een hele zak puin bij elkaar gekregen! Nadat deze puin uit het huis was konden wij aan de slag met het verven!

foto's extra blog-7950

Doordat de muur die van de ruimte twee kamers maakte eruit is gehaald, is er nu meer ruimte over voor de studio. Hierdoor is er een prima ruimte ontstaan waardoor ik mijn studio kan opbouwen.

foto's extra blog-7952

Toen de sloop klaar was, was het ook tijd voor een nieuwe vloer. we hebben heel wat pakketten mooi laminaat opgehaald.

foto's extra blog-7963

Hier is het eindresultaat van de vloer. het was even een werkje om dit uit te voeren met mijn zoon Don Middendorp, maar wij hebben het voor elkaar gekregen.

foto's extra blog-7983

In de fotostudio hoort niet alleen een donkere vloer maar ook de wanden moesten worden afgewerkt met grijze muurverf waardoor er geen reflectie van licht ontstaat.

Dick Middendorp fotograaf Meppel -7975

Ook de deuren konden niet achterwege worden gelaten! Ook deze hebben een mooie donkere tint gekregen.

foto's extra blog-7973

De hoek waar mijn bureau in staat is licht van kleur.

Dick Middendorp fotograaf Meppel -7977

Dit is het voorlopige resultaat, hier er daar nog wat kabels en verder afwerken maar klaar voor gebruik!!

foto's extra blog-8306