Huwelijksreportage

De huwelijksdag is voor veel mensen één van de mooiste dagen van hun leven. Een dag met elkaar, met vrienden en familie. Een dag die u niet over kunt doen. Maar waar u wel nog lang van na kunt en wilt genieten dankzij de foto’s. Aan de fotoreportage mag u daarom terecht de hoogste eisen stellen.

De fotografie van deze unieke dag is in goede en professionele handen bij Dick Middendorp. U kunt verzekerd zijn van foto’s die uw trouwdag prachtig en ongedwongen in beeld brengen. U ontvangt een verzorgd boek waaraan veel aandacht is besteed.

Werkwijze

Dick Middendorp investeert in een persoonlijke klik. In een voorgesprek met u leert hij u alvast een beetje kennen en inventariseert hij uw wensen. Hij legt zijn werkwijze aan u uit, zodat u weet wat u mag verwachten. In voorbeeldboeken kunt u zijn stijl van fotografie zien.

Op basis van wederzijds vertrouwen gaat hij aan de slag. Zo kunt u uw mooiste dag beleven in de wetenschap dat het met de foto’s wel goed komt. Ook over de prijs maakt hij van tevoren afspraken met u.

Fotoalbum Huwelijksreportages

Anne-Marit & Gerbert

Korte sfeerimpressie trouwdag Anne-Marit & Gerbert

Hilda & Mathijs

Korte sfeerimpressie trouwdag Hilda & Mathijs