Recensies bedrijfsfotografie

Locatiefotograaf Dick Middendorp hecht veel waarde aan de kwaliteitsbeoordeling van klanten. Lees hieronder wat zijn opdrachtgevers van Dick’s bedrijfsfotografie vinden, of laat uw eigen recensie achter.

Overzicht recensies

Wij zochten een fotograaf voor zakelijke portretfoto's, maar ook voor een feestelijke foto. We kwamen uit bij Dick en hij had vrijwel direct tijd voor ons. We werden hartelijk ontvangen met wat drinken en lekkers en hij nam uitgebreid de tijd voor ons om de foto's te maken. Deze zijn erg professioneel en leuk geworden, dank je Dick!
Leonie de Vries
Na lang zoeken naar een portretfotograaf kwam ik bij de Locatiefotograaf uit. Na een bericht sturen via de website, nam Dick al snel contact op. Het maken van een afspraak was zo gemaakt. En ook nog eens op korte termijn. Bij binnenkomst vertelde Dick hoe het hele proces werkte. Dick is een erg toegankelijk persoon, waardoor je vol vertrouwen de shoot in gaat. Samen gingen we door de geschoten foto’s heen, en selecteerden we de mooisten. Dick bewerkte deze, en op de terugweg naar huis had ik ze al ontvangen. Bij andere fotograven duurt het soms enkele dagen/weken. Dit was echt ongelooflijk. Mocht ik opnieuw een professionele fotograaf zoeken, dan weet ik het al: de Locatiefotograaf!
Erik van Kammen
Warm, betrokken en professioneel. Dick weet in korte tijd een ontspannen sfeer te creeren, waarin het 'op de foto gaan' niet een moetje is, maar een fijne ervaring. Ik heb genoten van de shoot en vooral de wijze waarop deze verliep. Dick is kritisch, maar geeft volop de ruimte om je eigen mening te geven. Hij doet hier meteen iets mee en neemt ook de tijd om te laten zien wat wel en niet werkt. Doordat ik meteen op zijn beeldscherm kon zien wat het verschil in gezichtsuitdrukking voor effect had op de foto, konden we goed doorwerken. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Dank je wel!
Yvonne Starre
HR Manager
Zelf sta ik veel liever achter de camera dan er voor. Toen ik een goede foto van mezelf nodig had, wist ik dat ik naar een professional moest gaan. Bij Dick was ik op het juiste adres. Na een goed gesprek over het doel van de foto’s ging hij rustig, kundig en flitsend aan het werk. Hij nam alle tijd. Mijn reacties en meningen waren voor Dick de leidraad naar het perfecte plaatje. Met hele mooie foto's, veel goede tips en een goed gevoel over de gezellige middag, vertrok ik dik tevreden.
Sonja Lindeman
Lindeman Coaching voor jongeren
Dick heeft voor ons merk www.canifors.com de mooiste foto's gemaakt. Erg moeilijke klus, want de zakken zijn glanzend. Toch is het Dick weer gelukt. zie het resultaat op de site. 1 x Dick altijd Dick ! rolf leutscher
rolf leutscher
Directeur / CEBAG B.V.
Beste Dick, Hartelijk dank voor de fotosessie van afgelopen vrijdag. Je hebt mijn broer Folkert en mij mooi samen op de foto gekregen. Mooie authentieke, ontspannen uitstraling. Wij, vooral ik was niet goed voorbereid, gezien het feit dat ik mijn 'jasjes' en gepaste kleding vergeten was. Je hebt er toch een zowel zakelijke als persoonlijke foto van weten te maken. Hartelijke groet, Mariet Cuperus
Mariet Cuperus
Algemeen Directeur / Cuperus Gedenken
Beste Dick, Graag wilde ik gewone mooie zakelijke foto's laten maken voor allerlei social media. Jij hebt ervoor gezorgd dat we middels een gezellige en ontspannen shoot een mooi resultaat hebben waar ik erg blij mee ben, Super bedankt hiervoor en ik kom zeker nog eens terug!!
Karin Taekema
Agentschap in mode detailhandel / Karin Taekema Modeagenturen
Beste Dick Middendorp, De foto's die u hebt gemaakt van de heren directeuren van Edu'Actief beschouw ik - en alle collega-redacteuren met mij - als de beste van dit nummer. Zodra ik weer een opdracht in de buurt van Meppel heb, neem ik contact met u op. Hartelijke groeten Wouter de Vries
Wouter de Vries
Eindredacteur Boekblad / Thieme Media Business Press
Voor de presentatie van een exclusief product wilde ik perfecte foto’s. Dick Middendorp heeft deze voor mij gemaakt. Samen met Dick een selectie gemaakt.
Resultaat perfecte foto’s. De exclusiviteit van het product straalt van de foto, geweldig!

Natuursteengilde Wassink,
Anthon Wassink
Afgelopen donderdag 16 april 2015 hebben we een super leuke dag gehad. Lokatiefotograaf Dick Middendorp heeft voor de website van "Gerans Meppel" een prachtige serie foto’s gemaakt. Wij hopen dat de foto’s eind mei op onze website te bewonderen zijn. Super bedankt Dick!
W. Spiekman en E. Moes
Gerans Meppel
Dick Middendorp heeft een fotoreportage gemaakt van mijn vijfdaagse afscheid van het Orthopedagogisch Centrum de Ambelt. Van maandag tot en met donderdag bezochten we twintig onderwijslocaties, in acht verschillende gemeenten. Er werd een straf tempo aangehouden, maar nergens leidde dat tot spanning. Dick was ’s morgens vroeg, als we thuis werden afgehaald, al present en in alle scholen was hij op de achtergrond aanwezig. De momenten die er toe doen wist hij vast te leggen.

Een speciale treinreis, workshops, met Segways op pad, een musical, acrobatiek of roofvogeldemonstratie, op elke locatie had men een programma samengesteld. Activiteiten met leerlingen geven zo-wie-zo spontane omstandigheden om te fotograferen. Maar Dick is daarin buitengewoon goed geslaagd. Vrolijke gezichten, hartelijke gebaren, veel spel- en sportactiviteiten en… ijsjes eten.

Op vrijdag vond het officiële afscheid plaats, in het PEC stadion in Zwolle, met een lunch voor genodigden en aansluitend een symposium. Sprekers, gasten, collega’s van de Ambelt, familie en vrienden, je ziet ze allemaal in de reportage. Last but not least de burgemeester van Dalfsen, om mij de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje Nassau op te spelden. Een onvergetelijke week, met een professionele fotograaf.
Frits Prins