Recensies huwelijksreportage

Locatiefotograaf Dick Middendorp hecht veel waarde aan de kwaliteitsbeoordeling van klanten. Lees hieronder wat zijn opdrachtgevers van Dick’s huwelijksfotografie vinden, of laat uw eigen recensie achter.

Overzicht recensies

Voor ons 40 jarig huwelijk in een ontspannen sfeer mooie familie foto's gemaakt door Dick Middendorp. Een rustige fotograaf die ons grote gezelschap met kleine kinderen mooi op de foto wist te zetten.
Familie Limburg
Alweer 5 jaar geleden heeft Dick Middendorp gefotografeerd bij het 65 jarig huwelijk van mijn opa en oma. Inmiddels zijn ze beide overleden maar zijn mooie foto's waarin hij heeft weten te vatten hoe ze waren, zijn dierbare herineringen. Bedankt daarvoor. Groet, Judith
Judith Spekreijse
Onlangs waren mijn ouders 50 jaar getrouwd.
Dick (Middendorp) is er goed in geslaagd om deze heerlijke dag vast te leggen. Dit deed hij door op een ontspannen manier mensen en momenten te fotograferen. De foto's zijn verzameld in een prachtig boekwerk wat we aan onze ouders hebben aangeboden. Ze waren heel blij verrast met het resultaat. Het is een prachtige en waardevolle herinnering geworden voor ons allemaal!
Joke Braakman
Dick Middendorp heeft de fotoreportage gemaakt van de diamantenbruiloft van mijn ouders: het is een prachtig fotoboek geworden met een grote variëteit aan foto’s van alle aanwezigen.

De professionaliteit van Dick uit zich zowel in de kwaliteit van zijn foto’s als de wijze waarop hij zich als fotograaf beweegt tijdens het feest. Niemand merkt hem op, hij beweegt zich soepel tussen de mensen en weet zo de mooiste momenten te pakken. Als ik weer een fotograaf nodig heb, dan weet ik wie ik wil hebben!
Jolida Spekreijse - Voetelink
Op 17 mei 2013 heeft Dick foto's gemaakt van onze bruiloft.

Voor de bruiloft zijn we een keer op de koffie geweest bij Dick om onze wensen en de mogelijke locaties te bespreken. Dick is erg enthousiast en staat open voor eigen ideeën en wensen.

Ook zijn we samen een keer naar de locatie geweest om te kijken waar we het beste foto's konden maken. Met heel veel passie en plezier heeft Dick de hele dag foto's gemaakt. Van deze dag heeft Dick vervolgens een heel mooi fotoalbum gemaakt waarin wij regelmatig met veel plezier terugkijken. Op dit album hebben we gelukkig niet lang hoeven te wachten. Al tijdens onze huwelijksreis hadden we een concept van de foto's in de mailbox en vlak naar thuiskomst kregen we een belletje dat het fotoboek klaar was.

Al met al zijn we erg blij met onze keuze voor Dick om de mooiste dag van ons leven vast te leggen.
Hilda & Mathijs Wassink
Wij namen contact op met Dick om te vragen of hij een Newborn Shoot wilde doen wanneer onze dochter geboren zou worden. Hij was enthousiast en opperde direct ideeën voor deze shoot. Daarnaast stelde hij voor om een zwangerschap Shoot te doen. In de eerste instantie wilden wij niet dat leek ons niet prettig. Het is tenslotte best intiem. Toch triggerde Dick ons.


De Zwangerschap shoot was fantastisch. Dick is een fotograaf die iemand op zijn gemak stelt. De foto’s zijn erg mooi geworden. Heel blij dat wij dit toch gedaan hebben.

De Newborn Shoot was spannend. Je weet natuurlijk van te voren niet hoe een baby zich gedraagt. Dick stelde voor gedurende de 2 uren dat hij hier was te doen wat wij normaal ook doen: voeden, knuffelen, spelen etc. Hij zou tussendoor foto’s maken. Dit is hem geluk! Wow, mooie foto’s. Het is Dick gelukt onze dochter vast te leggen zoals ze is, zonder een in scène gezette shoot.

Omdat wij zo tevreden waren over de twee fotomomenten besloten wij Dick ook te vragen voor nog een bijzondere gebeurtenis in ons leven: ons huwelijk. Dick heeft zich tijdens deze dag neergezet als een echte professional die zich onopvallend weet op te stellen maar toch de belangrijkste momenten weet te vinden. Van de meeste foto’s hebben wij niets doorgehad! De sessie met de gasten was snel, ontspannen, grappig en creatief. Precies zoals wij dat wilden met een prachtig digitaal trouwboek als resultaat.

We kunnen Dick voor iedereen aanraden!!! Bedankt Dick voor de prachtige foto’s van deze bijzondere momenten.
Anne-Marit & Gerbert