Recensies portretfotografie

Locatiefotograaf Dick Middendorp hecht veel waarde aan de kwaliteitsbeoordeling van klanten. Lees hieronder wat zijn opdrachtgevers van Dick’s portretfotografie vinden, of laat uw eigen recensie achter.

Overzicht recensies

Wij waren op de korte termijn op zoek naar en fotograaf en kwamen bij Dick terecht. De communicatie verliep snel en professioneel. Op de dag zelf verliep alles gemoedelijk en prettig. De foto's zijn erg mooi geworden, dus het is zeker een aanrader!
Lotte
Wij zochten een fotograaf voor zakelijke portretfoto's, maar ook voor een feestelijke foto. We kwamen uit bij Dick en hij had vrijwel direct tijd voor ons. We werden hartelijk ontvangen met wat drinken en lekkers en hij nam uitgebreid de tijd voor ons om de foto's te maken. Deze zijn erg professioneel en leuk geworden, dank je Dick!
Leonie de Vries
In mijn geval de vraag of bestaande foto’s aangepast konden worden. Na hierover contact te hebben gehad en de foto te hebben gestuurd heb ik deze onwijs snel terug gekregen in een verbeterde versie. Aan de hand van mijn gesprek kan ik ook zeggen dat het een onwijs aardige fotograaf is die over veel kennis beschikt. Hartelijk bedankt voor uw verleende diensten!
O Jabba
Na lang zoeken naar een portretfotograaf kwam ik bij de Locatiefotograaf uit. Na een bericht sturen via de website, nam Dick al snel contact op. Het maken van een afspraak was zo gemaakt. En ook nog eens op korte termijn. Bij binnenkomst vertelde Dick hoe het hele proces werkte. Dick is een erg toegankelijk persoon, waardoor je vol vertrouwen de shoot in gaat. Samen gingen we door de geschoten foto’s heen, en selecteerden we de mooisten. Dick bewerkte deze, en op de terugweg naar huis had ik ze al ontvangen. Bij andere fotograven duurt het soms enkele dagen/weken. Dit was echt ongelooflijk. Mocht ik opnieuw een professionele fotograaf zoeken, dan weet ik het al: de Locatiefotograaf!
Erik van Kammen
Zelf sta ik veel liever achter de camera dan er voor. Toen ik een goede foto van mezelf nodig had, wist ik dat ik naar een professional moest gaan. Bij Dick was ik op het juiste adres. Na een goed gesprek over het doel van de foto’s ging hij rustig, kundig en flitsend aan het werk. Hij nam alle tijd. Mijn reacties en meningen waren voor Dick de leidraad naar het perfecte plaatje. Met hele mooie foto's, veel goede tips en een goed gevoel over de gezellige middag, vertrok ik dik tevreden.
Sonja Lindeman
Lindeman Coaching voor jongeren
Dick Middendorp heeft een fijne persoonlijke benadering en neemt de tijd. Hij vindt het heel belangrijk dat jij als klant 100% tevreden bent met het resultaat.
Wilmar
Ambulant hulpverlener / Focus jeugd en gezin
Onlangs pasfoto's laten maken bij Dick Middendorp. Dick heeft een erg fijne manier van werken. De service is uitstekend, de pasfoto's kreeg ik meteen mee naar huis en ik kreeg de foto's ook nog digitaal in mijn mailbox. Positief gevoel overgehouden aan de fotografie van deze fotograaf.
Latisha
Laatst pasfoto's gemaakt bij Dick Middendorp. Fijne snelle service en ook nog eens de foto's digitaal toegestuurd gekregen!
Roun yooniscali
Mijn dochter en ik hebben foto's laten maken door Dick. Wij zijn ontzettend tevreden over de manier waarop dit gedaan werd. We vonden het best spannend, maar we werden al snel op ons gemak gesteld en het resultaat was super! Echt een aanrader om dit ook door Dick te laten doen! Nogmaals bedankt voor de leuke middag en de super mooie foto's!
July
Zo blij met het resultaat, echt een aanrader! Wij waren allemaal wat onzeker en verlegen toen we naar de shoot toe gingen maar eenmaal voor de camera werd je heel erg op op je gemak gesteld en ging alles heel fijn en soepel. Dat zie je ook terug op de foto's! De groeps foto met mijn broertje en zusjes was een cadeau voor mijn ouders, mijn stiefmoeder moest er van huilen zo mooi vond ze het! Heel erg bedankt 🙂
Jade
Vorige week zaterdag een fotoshoot gedaan met mijn zus en broertje. Als verjaardagskado voor onze moeder! Wij (en onze moeder!) zijn erg blij met het resultaat! Dankjewel!! (Ook voor de extra fototjes!)
Cynthia Kregel
Beste Dick, Dinsdag 1 maart hebben we bij u een fotoshoot gedaan, die had ik voor m'n verjaardag gekregen. Het was heel gezellig en met een prachtig resultaat. Ik ben er super blij mee. Heel er bedankt voor alles! Groetjes Lisa
Lisa Sietsma
Hallo Dick , Dinsdag 1 maart 2016 een fotoshoot bij jouw thuis gehad, heel erg gezellig en een top resultaat ! De dag erna al de foto's ontvangen via de mail , super service ! Absoluut een aanrader om bij Dick uw fotoshoot te doen. Bedankt voor alles ! Met vriendelijke groet, Stijn Russchen
Stijn Russchen
Beste Dick, Graag wilde ik gewone mooie zakelijke foto's laten maken voor allerlei social media. Jij hebt ervoor gezorgd dat we middels een gezellige en ontspannen shoot een mooi resultaat hebben waar ik erg blij mee ben, Super bedankt hiervoor en ik kom zeker nog eens terug!!
Karin Taekema
Agentschap in mode detailhandel / Karin Taekema Modeagenturen
Geweldig mooie foto's van me dochter gemaakt. De mooiste heb ik allemaal besteld. Diegene waar ze naar beneden kijkt, super mooi weergegeven van wat ze voelt (heb ik het idee) 🙂 Mvg Gerdina, Alina haar moeder
Gerdina
Moeder
Onze ervaring met de groepsfotografie zijn erg goed. Begin juni hadden wij een groepsfoto bij Dick Middendorp. Met een aantal ideeën hadden wij contact met Dick Middendorp opgenomen. Onze ideeën heeft hij aangevuld en er waren vele mogelijkheden voor het maken van verschillende foto’s. Tijdens het maken van de foto's stelde hij ons op ons gemak en gaf hij tips. Daarnaast kregen we de foto’s nog op dezelfde dag digitaal toegestuurd en nog geen week later hing de foto aan de muur. Een leuke ervaring en wij zijn erg tevreden met het resultaat. Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen!
Stephanie Smit
Dick heeft bij ons een newborn fotoshoot gedaan. Ons mannetje was bijna 2 weken oud en was nog zo klein en kwetsbaar. Dick wist daar prima mee om te gaan en dat kwetsbare ook op foto vast te leggen. Wat ook fijn was, was het feit dat de fotoshoot bij ons thuis gedaan kon worden. Daardoor had je alles bij de hand en hoefde je zelf ook nog niet het huis uit, wat zo kort na je bevalling toch wel een onderneming is. En toen onze zoon even niet meer wou, stopten we gewoon even, en gingen we later verder. Dick nam er echt de tijd voor.

  Dick was als fotograaf heel relax. Nam veel foto's zomaar even tussendoor, zonder echt een speciale pose in te nemen. Hierdoor is het resultaat heel natuurlijk geworden en niet zo gemaakt. Hij had zelf veel ideeën en dacht met ons mee. Daarnaast was er ruimte voor onze eigen inbreng. Alles was mogelijk. Je kon heel goed je eigen grenzen aangeven, hier was ruimte voor, en ze werden gerespecteerd. Dick heeft begrip voor je eigen mening en grenzen en gaat daar heel goed mee om, hij legt je niets op of brengt je in verlegenheid. Uiteindelijk maakt die houding van Dick misschien wel dat je je grenzen wat gaat verleggen...

Ook richting de baby was Dick heel professioneel. Hij deed niets zomaar en vroeg bij alles of wij dat goed vonden. Ook wanneer er in een pose iets veranderd moest worden, of het nu aan het kleedje, kleertjes of de baby zelf was, vroeg Dick of we dat zelf wilden doen of dat hij dat mocht doen. Hierdoor zat hij nooit zomaar aan je kindje. Dit gaf ons als ouders echt het gevoel dat er respectvol omgegaan werd met ons en onze kinderen.

Met name de interactie met onze andere 2 zoons, die dan weer wel en dan weer niet mee wilden werken, was erg goed en leuk. Zo kreeg hij onze oudste (6), met een paar grapjes mét de camera, binnen een paar tellen weer aan het lachen waardoor er ook van hem leuke foto's gemaakt zijn.

Het uiteindelijke resultaat is geweldig. Veel spontane foto's, geen gekunstelde poses en houdingen, het tere en kwetsbare van zo'n klein mannetje, mooi vast gelegd. Wij zijn er zeer tevreden over!

De afhandeling van de foto's was ook erg prettig. We konden zelf mee beslissen over welke foto's wel of niet goed/mooi waren en Dick liet ons daarin meerdere mogelijkheden zien. Zo hebben we uiteindelijk zelf de mooiste foto's uitgezocht!

De relaxte houding van Dick, zonder tijdsdruk en gemaakte poses, en de prettige interactie met ons en onze kinderen waarbij Dick oog had voor onze wensen, hebben voor ons geleid tot een prachtig resultaat!
Nelie & Arjan Huls
Goedemorgen Dick,

Mijn moeder is helemaal blij met de foto's! Bij het uitpakken een enorme big Smile! 'Wat een geweldig leuk idee!' en 'Wie heeft deze mooie foto's gemaakt?!' Alle lof naar jou natuurlijk!
Ik heb 2 foto's gemaakt van haar gezicht bij het uitpakken maar die zijn kwalitatief zo slecht dat ik mij schaam. haha.

Dick. je hebt fantastisch werk geleverd en ons heel erg geholpen! Super Super SUPER bedankt ! 🙂

Groetjes,
Joep & Jeroen de Lange
Wij namen contact op met Dick om te vragen of hij een Newborn Shoot wilde doen wanneer onze dochter geboren zou worden. Hij was enthousiast en opperde direct ideeën voor deze shoot. Daarnaast stelde hij voor om een zwangerschap Shoot te doen. In de eerste instantie wilden wij niet dat leek ons niet prettig. Het is tenslotte best intiem. Toch triggerde Dick ons.


De Zwangerschap shoot was fantastisch. Dick is een fotograaf die iemand op zijn gemak stelt. De foto’s zijn erg mooi geworden. Heel blij dat wij dit toch gedaan hebben.

De Newborn Shoot was spannend. Je weet natuurlijk van te voren niet hoe een baby zich gedraagt. Dick stelde voor gedurende de 2 uren dat hij hier was te doen wat wij normaal ook doen: voeden, knuffelen, spelen etc. Hij zou tussendoor foto’s maken. Dit is hem geluk! Wow, mooie foto’s. Het is Dick gelukt onze dochter vast te leggen zoals ze is, zonder een in scène gezette shoot.

Omdat wij zo tevreden waren over de twee fotomomenten besloten wij Dick ook te vragen voor nog een bijzondere gebeurtenis in ons leven: ons huwelijk. Dick heeft zich tijdens deze dag neergezet als een echte professional die zich onopvallend weet op te stellen maar toch de belangrijkste momenten weet te vinden. Van de meeste foto’s hebben wij niets doorgehad! De sessie met de gasten was snel, ontspannen, grappig en creatief. Precies zoals wij dat wilden met een prachtig digitaal trouwboek als resultaat.

We kunnen Dick voor iedereen aanraden!!! Bedankt Dick voor de prachtige foto’s van deze bijzondere momenten.
Anne-Marit & Gerbert