Uitvaartreportage

Afscheid nemen van een overleden dierbare is een intense gebeurtenis. Nabestaanden ervaren veel indrukken en emoties. Vaak gaat de dag als in een roes voorbij en gebeurt er te veel om alles goed mee te krijgen.

Een beeldverslag van de uitvaart kan erg waardevol zijn voor u als nabestaande. De foto’s geven een compleet beeld van het afscheid en brengen ook in beeld wat zich buiten uw waarneming afspeelde. De foto’s worden uw herinnering. U kunt alles later nog eens terugkijken als u eraan toe bent en aan de hand van de beelden over de overledene praten met anderen.

Afspraken

Dick Middendorp werkt altijd volgens afspraken die hij van tevoren met u maakt, zorgvuldig en met respect voor de overledene en voor de omgeving. U kunt met hem afspreken waar hij zich terughoudend op moet stellen. Omdat hij niet flitst, hoeft zijn aanwezigheid zelfs nauwelijks merkbaar te zijn.

“Rouwfotografie is één van mijn specialismes. Ik doe het vanuit grote betrokkenheid en ga zorgvuldig om met het vertrouwen dat de nabestaanden mij geven. Ik vind het mooi om als fotograaf toegelaten te worden bij een verdrietige maar ook zo waardevolle dag. Het is mijn bedoeling om de dag vast te leggen overeenkomstig uw wensen. Daarbij neem ik de ruimte in die nodig is voor het beste resultaat, zonder op de voorgrond te treden. In rouw tref ik mensen in hun puurste emoties. Dat raakt me en het geeft me veel voldoening om dat vast te leggen.”

Werkwijze

Als de uitvaartondernemer of uzelf contact opneemt met Dick Middendorp, maakt hij afspraken met u over uw wensen. Dat kan persoonlijk, maar ook telefonisch. Hij legt zijn werkwijze aan u uit, zodat u weet wat u mag verwachten. In voorbeeldboeken kunt u zijn stijl van fotografie zien. Over de prijs maakt hij van tevoren afspraken met u.

Fotoalbum Uitvaartfotografie

Begrafenisreportage Ton Lans, Zwolle

Korte sfeerimpressie van het werk van uitvaartverzorger Ton Lans.

Begrafenisreportage Ode

Korte sfeerimpressie uitvaart Ode.

Begrafenisreportage Bert Visser

Korte sfeerimpressie van de uitvaart van Bert Visser.

Begrafenisreportage Nick van Dienst

Korte sfeerimpressie uitvaart Nick van Dienst.

Begrafenisreportage Gilda Schaafsma

Korte sfeerimpressie van de uitvaart van Gilda Schaafsma.

Begrafenisreportage Bernhard van Stroe, Hoogeveen

Korte sfeerimpressie van de uitvaart Bernhard van Stroe.

Begrafenisreportage Johan de Vries

Korte sfeerimpressie van de uitvaart van Johan de Vries.